Going For Gold е инициатива на АГЕНДА ООД, насочена към млади спортисти

Going For Gold е инициатива на АГЕНДА ООД, насочена към млади спортисти.

Тя има за цел да повиши осведомеността относно ползите от защита на правата на интелектуалната собственост и вредите от нарушаването им. В него ще подчертаем значимостта на интелектуалната собственост (ИС) за младите спортисти в подкрепа на предприемачеството и финансовата им стабилност.

За да подпомогнем реализирането на тази цел, ще насочим своите съвместни усилия заедно с Българския Олимпийски Комитет към увеличаване знанията и ангажираността на приоритетната ни аудитория, а именно – деца и младежи, обучаващи се в спортни училища в България. Предвиждаме изпълнението на иновативни интерактивни обучения за учениците, както и провеждането на мащабна информационна кампания в традиционни и социални медии с виртуални инфлуенсъри и подкаст серии, с цел достигане до по-широка аудитория от различни други спортни организации.

Елитни спортисти, създали собствени търговски марки, линии облекло, защитили името и инициалите си като интелектуална собственост ще разкажат в нашите подкасти защо това е било важно за тях и как им е помогнало в пътя им да изградят финансова стабилност по време на активната си спортна кариера и след нея.